Publicitat
Publicitat

Salam, David Puig i Botxi Minic deixen el FC l'Escala

Salam i David Puig no seguiran a la coordinació de la base del FC l'Escala. Ha estat un anunci en paral·lel, ja que el club no els ha ofert la possibilitat de fer-ho conjuntament. El que està per veure serà la continuïtat de Salam al segon equip. El que tampoc continuarà al club és Botxi Minic.

Els dos coordinadors, Salam i David Puig, han anunciat, a través d'un comunicat, que es desvinculen de la base del FC l'Escala. Salam feia quinze anys que estava a la coordinació mentre que Puig, vuit. Tots dos expliquen que els hagués agradat comunicar la decisió conjuntament amb el club, però que no han tingut l'oportunitat.

Subratllen que han afrontat aquesta etapa amb la màxima professionalitat entrega possible. Posen l'accent en què ha estat un camí marcat pels èxits esportius, però també per decepcions i desil·lusions. Es disculpen amb aquelles famílies de jugadors que amb les seves decisions s'han sentit perjudicades.

Donen també les gràcies a les diferents juntes directives que hi ha hagut durant aquests anys per la confiança que han dipositat en ells, als jugadors que han passat per la família del FC l'Escala, a les famílies per confiar en el projecte i també el suport que han rebut des de l'Ajuntament, també dels patrocinadors. Ha estat un any històric sense la presentació del futbol base. La carta de comiat acaba desitjant èxits i encerts en la nova etapa que ha de començar el club.

Salam es desvincula de la base, però hi hauria possibilitats que seguís entrenant el segon equip.

Un dels que tampoc seguirà és Boran Minic, segon entrenador del primer equip, un any després de la seva arribada. En un escrit a les xarxes socials donava les gràcies a tots els qui van confiar en ell en aquesta temporada història a Tercera Federació.  Culminava dient que ara toca pensar en nous reptes lluny del Nou Miramar.  

Minic, que fitxava per l'Escala provinent del Viladamat, va acceptar ser el segon d'Arnau Sala, un càrrec que ha seguit ocupant tot i l'arribada d'Aday el passat novembre. L'escalenc ha dirigit accidentalment set partits, tres a la primera volta amb la marxa d'Arnau Sala i quatre a la segona per la sanció de quatre partits d'Aday. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar