Publicitat
Publicitat

Botxi Minic deixa en mans de la junta la seva continuïtat

La junta directiva del FC l'Escala haurà de decidir quin serà el futur de Botxi Minic després que Arnau Sala abandonés el carrec per motius personals. Minic, provisionalment, és el primer tècnic, però sembla que l'arribada del nou entrenador està a tocar. Un dels candidats més ben posicionats és Miquel Ángel Muñoz.

El tècnic escalenc Botxi Minic ha aconseguit la primera victòria com a primer entrenador de l'Escala contra el Badalona, un triomf que ha servit per sortir del descens. Minic, en declarcions, explicava que després de la marxa d'Arnau Sala no volia continuar. Justament, Sala li va donar l'oportunitat de debutar a Tercera com a jugador i també la d'estrenar-se com a segon entrenador a la Tercera Federació.

El club informava que, de manera provisional, Minic ocuparia el carrec de primer entrenador. Ha dirigit ja dos partits, contra el Sant Cristófol (2-1) i el Badalona (3-2). Tot sembla indicar, per informacions que ens arriben, que qui té més números per ocupar la banqueta escalenca és Miquel Ángel Muñoz, ex del Peralada, i que Botxi Minic seguiria, però com a segon entrenador.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar