Publicitat
Publicitat

Arnau Sala deixa de ser l'entrenador del FC l'Escala per motius personals

Arnau Sala deixa el FC l'Escala 399 dies després. Per motius personals es veu obligat a tancar la seva etapa al Nou Miramar. El primer curs va tenir com a segon tècnic Toni Sánchez i en el segon, Boran Minic, que ha agafat les regnes de l'equip. El seu primer partit va ser el 2 d'octubre de 2022 a Manlleu i el darrer el 5 de novembre a casa contra la Grama.

Arnau Sala ja no és l'entrenador del primer equip del FC l'Escala. El de Sant Fruitós de Bages s'ha desvinculat del club per motius personals. Així ho anunciava el club a les seves xarxes socials. De fet, Sala ja no va dirigir l'equip al camp del Sant Cristófol. Tampoc va ser-hi els dies previs d'aquest partit al Vallès.

L'últim enfrontament que va dirigir Arnau Sala va ser contra la Grama, el passat 5 de novembre. L'enfrontament va acabar amb derrota, 2 a 3 i les valoracions de duel ja les va fer Boran Minic, que possiblement des d'aquell moment agafés ja les regnes de l'equip. La preparació del següent partit contra el Sant Cristófol ja va ser de Minic, Sala ja no hi era.

L'ex de l'Olot i Peralada ja a principi de temporada preveia que la lliga serà dura.

De moment, el club aposta per l'escalenc i en funció dels resultats seguirà capitanejant l'equip o arribarà algun altre entrenador. El club nega que hi hagi noms sobre la taula, però Mundo Deportivo avança que ja hi hauria tres noms: Miguel Àngel Muñoz, Cristian Garcia i Raül Agné.

Sala ha dirigit trenta-nou partits de lliga amb el primer equip del FC l'Escala entre Primera Catalana i Tercera Federació, dels quals vint han acabat amb victòria, set amb empat i dotze amb derrota. El seu pas pel Nou Miramar ha deixat grans alegries, un ascens històric a la Tercera Federació i el títol de la Copa Catalunya Amateur. En poc temps ha assolit dues gestes inèdites.

El president Josep Costa parlava d'aquesta manera del ja extècnic del FC l'Escala justament quan parlava del seu fitxatge. 

Segons Mundo Deportivo, el president hauria conegut la notícia de la no continuació d'Arnau Sala en un sopar privat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar