Publicitat
Publicitat

El futbol rep el Castelldefels; triatló 100x100 half i Copa Comodor al Mar d'Empúries

El FC l'Escala té ganes de passar pàgina de la derrota a Badalona sumant els tres punts demà dissabte a la tarda contra el Castelldefels. Els d'Aday Benítez busquen el dotzè triomf del curs i qui sap si continuar somiant amb unes promocions. Aquest cap de setmana, també a l'Escala, la Copa Comodor-Gran Premi Jotun i el triatló amb esportistes de deu nacionalitats diferents.

El primer equip del FC l'Escala rep demà dissabte a les cinc de la tarda la visita del Castelldefels, l'últim classificat del grup 5 de la Tercera Federació. Aday Benítez recuperarà a Pime, que estava sancionat la jornada anterior. Els escalencs venen de perdre contra el Badalona i els castelldefelencs d'empatar contra el Girona B. 

Els anxovers, ara setens, volen lluitar per la cinquena posició i els rivals tenen el desig de sortir de la zona vermella. A la primera volta, l'Escala va guanyar per 1 a 2. Els golejadors van ser Pime i Josu Currais, que va fer una diana des del mig del camp.

Autor: FC l'Escala

Pel que fa al segon equip juga a Vilamalla, diumenge a les quatre de la tarda després de perdre 3 a 1 a Camallera. El Verges, que jugarà contra el Medes Estartit, estarà atent al resultat dels de Salam perquè en funció del resultat empatarien a punts i fins i tot els podrien superar en cas que els blaugranes perdessin. 

En bàsquet, el sènior femení de Toni Espinosa juga demà dissabte a tres quarts de quatre a Masnou. Serà el partit número 22 de la Segona Catalana.


Per la seva banda, el sènior masculí de Sergi Jambert, últim classificat de la Primera Territorial gironina, visitarà, també dissabte, però a dos quarts de vuit, la pista de les Escolàpies de Figueres. Explicar-vos també que el veterà femení jugarà a Arbúcies.

Aquest cap de setmana també seran protagonistes la Copa Comodor - Gran Premi Jotun, que recordem que el vigent campió és el Lake Placid, i el triatló 100x100 half, el primer dels sis que hi ha programats per aquesta temporada a diferents punts de Catalunya. Serà diumenge de set del matí a dues del migdia.


L'edició passada, a causa de la forta tramuntana, la prova de natació va quedar suspesa i el centre neuràlgic en comptes de l'aparcament Francesc Macià va ser la sala polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar