Publicitat
Publicitat

El Lake Placid guanya la Copa Comodor, que compta amb més velers que mai

El Lake Placid, el Muscadet tripulat pels locals Yannick i Joan Abel Tarrés s'ha proclamat com a vencedor absolut de la tretzena edició de la Copa Comodor. La regata ha tingut més velers que mai. Enguany, trenta-dos velers s'ha animat a participar quan habitualment la mitjana oscil·la entre quinze i vint.

La Copa Comodor, Gran Premi Jotun i Memorial Nando Muñoz ha duplicat els velers respecte altres edicions. De la quinzena d’embarcacions que hi havia de mitjana s’ha passat a la trentena. La regata va disputar-se dissabte i va ser un dia francament radiant, va haver-hi bon vent per navegar i els participants van gaudir al màxim de la competició. 

De fet, el vent que hi havia va ajudar a navegar més ràpid i ha estat la primera vegada que s’ha arribat abans. 35 milles van recórrer els navegants, de l’Escala a les Illes Medes, de les Illes Medes cap a l’illa Messina i de l’illa de Messina cap al port.

El 102 de Gerard Marín del Club Nàutic l’Escala era el primer en creuar la línia d’arribada i es convertia en el guanyador en temps real de regata, però la compensació de temps va atorgar la victòria absoluta de la tretzena edició d’aquesta competició al Lake Placid de Yannick i Joan Abel Tarrés per només onze segons d’avantatge. El Lake Placit també va endur-se el premi de la divisió Rally. 

I entre els ORC s’imposava el Lone II de Ramon Garriga i Irena Cabrera. L’entrega de trofeus tenia com a escenari el Restaurant Bol Roig. La característica d’aquesta regata és que és a solitari i solitari a dos, és a dir, que les tripulacions dels vaixells són d’una o dues persones i això fa que tingui un interès especial... I és que els vaixells són realment molt grossos, de gran envergadura. Els premis no són trofeus, són experiències.

La regata de creuer era puntuable pel Circuit de Regates Costaneres de la Federació Catalana de Vela.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar