Publicitat
Publicitat

No solo duelen los golpes, de nou a l'Escala

La comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano torna a l'Escala per presentar 'No solo duelen los golpes'. Oferirà dues sessions, una per a l'alumnat de 3r d'ESO i la segona a les set de la tarda al CER oberta al públic, l'objectiu sensibilitzar a l'espectador contra la violència masclista.

És un dels fragments del monòleg 'No solo duelen los golpes' un relat autobiogràfic de la comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano, una obra teatral sobre la violència de gènere explicada amb humor i la ironia. L'ABS l'Escala, a través del programa Salut i Escola, la va portar a l'Escala el febrer de l'any passat per sensibilitzar els estudiants de 3r i 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de l'Institut El Pedró de l'Escala contra la violència masclista. Una proposta que va encaixar molt bé i per aquest motiu la infermera de Pediatria de l'ABS l'Escala, Dolors Lara ha apostat de nou per ella. 

'No solo duelen los golpes' es podrà veure al CER aquest divendres a les set de la tarda i des de l'ABS de l'Escala es recomana la visualització d'aquest monòleg unipersonal per entendre millor la història universal de les violències masclistes i la construcció d'estereotips. Les entrades és poden adquirir des de 8 euros  aquest enllaç o també a taquilla.

Dolors Lara, qui des del curs 2018-2019 és la infermera del programa Salut i Escola  de l'Institut el Pedró, creu realment que encara hi ha molta feina per fer.

'No solo duelen los golpes' aquest divendres dia 12 al CERa les set de la tarda, un monòlegcontra la violència masclista, per a tots els públics a partir 12 anys.'



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar