La setmana vinent, concretament el divendres 16 de Juny, comencen les inscripcions per la Festa del Carme d'enguany. Un tràmit que s'haurà de fer a l'oficina de l'OAC i amb cita prèvia. La Festa del Carme es celebrarà el proper 16 de Juliol, amb el programa d'actes tradicional. 

La Festa del Carme comença a escalfar motors. A partir del Divendres 16 de Juny els interessats i interessades majors de 74 anys ja es podran inscriure presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Aquest procés estarà obert fins el 7 de Juliol i qui es vulgui passar per l'OAC haurà de demanar cita prèvia al 972774848. El servei d'inscripcions tindrà un horari limitat , que serà entre les 9 i les 11h del matí de dilluns a divendres. 

Des del patronat i la organització es recorda que hi ha unes normes a seguir, entre elles que a la processó cal anar acompanyat del nét, néta o familiar directe. Els Matrimonis es poden acompanyar mútuament i els acompanyants a la processó seran els mateixos que al dinar. Finalment cal recordar que a la processó l'homenatjat s'haurà de situar sempre  a la dreta. 

L'Homenatge a la Vellesa arribarà el proper 16 de Juliol a la seva 72ena edició, amb un programa d'actes que seguirà el que ja s'ha fet tradicionalment. A les 10h es presentarà la catifa de la sal, enguany dedicada al mestre Lluis Albert. A les 11h la processó marítima que arribarà un quart d'hora més tard a la Platja de les Barques. Prop de la mitja s'iniciarà la processó fins a l'Església de Sant Pere i tot seguit la Eucaristia. 

Un cop acabada la missa, es faran tres sardanes de vermut i ja a les 14h el dinar als Homenatjats a la Sala Polivalent. A les 19h arribarà el torn de les sardanes a la Platja a càrrec de la Cobla Costa Brava i a 2/4 d'11 el ball posarà el fi de festa.