Iker González té un nou títol en el seu palmarès. Es tracta del campionat de Catalunya Absolut, un trofeu que encara no tenia. El palista del CTT CER l'Escala superava a la final a Joan Masip, el vigent campió de la competició. Per cert, a finals de mes, González i Norbert Tauler seran a Zamora al campionat d'Espanya sub 21.

Iker González és el nou campió de Catalunya Absolut després de guanyar a la final a Joan Masip per 1 a 3 (11-5). El palista del Borges va guanyar el primer set, però el jugador del CTT CER l'Escala va reaccionar i va guanyar els tres jocs següents (12-14, 8-11 i 5-11). 

González va fer un partit complet, va desplegar un joc d'atac agressiu i això li va donar molts punts. I en el terreny defensiu va saber contrarestar amb encert els atacs del qui va ser el campió absolut l'any passat. Per cert, a les semifinals es va desfer del caçanenc Marti Pelachs i als quarts al figuerenc Sergi Grau.

El jove palista confirma la bona temporada que està fent, va quedar subcampió de la categoria sub 21 a Valls i enguany ha fet deu punts a la Superdivisió Masculina que sumats als del taiwanès Chih-Wei Yeh, el rus Konstantin Chernov i el català Norbert Tauler han estat vitals per classificar-se per Europa set anys després.