És en dansa la primera edició del concurs Escenari Portalblau que proposa el festival escalenc. L'objectiu és donar una oportunitat als joves talents per donar-se a conèixer. Els tres primers classificats podran actuar al festival i rebran una dotació econòmica de 500 euros.

El Festival Portalblau té en marxa la primera edició del concurs Escenari Portalblau.Va dreçat al talent jove emergent i ofereix la possibilitat als guanyador d'actuar dins el festival.L'entrega de material dels participants s'ha de fer abans del 9 de juny, la selecció es farà del 10 al 12 i el dia 13 es donaran a conèixer els guanyadors.Les tres propostes artístiques guanyadores actuaran disn el Festival a la Plaça Víctor Català el dia 17 de juny, i rebran una recompensa de 500 euros.El concurs es va promocionar a les xarxes socials i la resposta ha estat molt més àmplia del que es podria imaginar.

Les bases per participar es podent trobar a portalblau.cat.La fitxa que l'artista ha d'aportar  ha de contenir una presentació detallada del projecte i els enllaços al material audiovisual que el representa.