El conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat Roger Torrent ha visitat l'Escala en el primer acte de campanya d'ERC. L'arrencada de la campanya s'ha volgut dedicar al comerç i el teixit de la petita i mitjana empresa al municipi.

Després que la passada matinada es donés  del tret d'inici d'aquestes eleccions municipals, el primer acte d'ERC ja a plena llum de dia ha estat dedicat al comerç i la petita mitjana empresa. 

ERC de l'Escala s'ha recolzat amb la presència del Conseller d'Empresa i Treball Roger Torrent, després de la rebuda i la passejada pel front marítim s'han reunit amb la UBET, per fer una posada en comú de les inquietuds del comerç escalenc. Des d'ERC es posa èmfasi en que el petit comerç es la base econòmica de l'Escala 



A la reunió s'ha han abordat temes com la propera campanya d'estiu, la conciliació amb l'horari escolar, l'estat de l'ocupació al municipi i altres com el neguit davant el poder del gran comerç i la pèrdua d'establiments comercials. 

La promoció econòmica municipal i el desenvolupament turístic ocupa un dels projecte principals de la campanya de ERC, amb l'objectiu de recuperar el teixit comercial i un turisme desestacionalitzat.