Norbert Tauler s'ha estrenat per primera vegada al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El palista del CTT CER s'ha enfrontat contra l'actual campió de l'Àfrica, el nigerià Quadri Aruna, que a més era el vigent campió de la competició. Tauler ha perdut per 3 a 0, però valora l'experiència positivament.

El palista del CTT CER l’Escala, Norbert Tauler, ha debutat en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que s’ha disputat a la salle Bonanova. Tauler, de dinou anys, s'ha enfrontat al nigerià Quadri Aruna, de trenta-quatre, vigent campió del trofeu, actual campió de l'Àfrica i el quinzè rànquing mundial. El palafrugellenc va perdre per 3 a 0, després de catorze minuts de joc, amb els resultats d'11 a 5, 11 a 7 i 11 a 6.

{{ tall Norbert Tauler, palista del CTT CER l'Escala }}

Que casa nostra sigui escenari d'aquest tipus d'esdeveniments omple d'orgull als palistes i també aficionats catalans. És complicat veure tan nivell en un mateix dia i en un mateix espai.

Finalment, el guanyador d'aquesta edició trenta-cinc ha estat l'austríac Robert Gardos després de vèncer a la final el francès Alexandre Cassin.