Christian Bale, Margot Robbie i John David Washington són els protagonistes de l'estrena de la setmana, 'Amsterdam'. A Torroella dues opcions independents i les plataformes arriben aquest divendres amb moltíssimes novetats.

Us imagineu una pel·lícula protagonitzada per Christian Bale, Margot Robbie i John David Washington, que a més a més compti amb un equip de repartiment format entre molts altres per Anya Taylor-Joy, Taylor Swift, Zoe Saldana, Rami Malek,Robert De Niro, Chris Rock o Mike Myers. Doncs aquest somni s'ha fet realitat amb 'Amsterdam' la nova pel·lícula de David O.Russell que arriba aquest divendres a les sales. Una Epopeia romàntica sobre tres amics que es veuen embolicats en una de les trames secretes més impactants de la història dels Estats Units. Un film basat en fets que es barregen amb ficció tragicòmica.

També arriba 'Bros: Más que amigos' la cinta que Universal presenta com la primera comèdia romàntica gai produïda per un gran estudi. Aquí seguirem a una parella de dos homes que tracten de superar els seus traumes passats. A mesura que els sentiments augmentin, el compromís serà major i això és una cosa amb la qual hauran de bregar si volen mantenir la seva relació.

Álex de la Iglesia presenta 'El cuarto pasajero' comèdia amb Blanca Suárez, Alberto San Juan, Ernesto Alterio i Rubén Cortada de protagonistes. Una cinta que arriba una mica tard, ja que presenta un tema similar al film 'Con quién viajas'. Aquí Julián és un divorciat de 50 anys amb problemes econòmics, recorre a una aplicació per a compartir el seu cotxe amb desconeguts i, especialment, amb algú que ja no ho és tant: Lorena, una jove que viatja sovint a Madrid. Des de fa mesos té un seient fix en el seu cotxe i últimament també en el seu cor. Julián vol aprofitar el viatge per a sincerar-se amb ella, però un error a l'hora d'escollir la resta dels ocupants inclou en un inquietant passatger, que provocarà un radical canvi en el rumb dels esdeveniments.

I pels més menuts s'estrena 'Hopper, el polletllebre' una opció que s'estrena doblada al català. Aquí s'explica la història d'Hopper, el fill adoptiu del Rei Pere, un famós aventurer que va néixer meitat pollastre i meitat llebre. Ansiós per ser acceptat malgrat les seves diferències, Hopper s'embarca en una emocionant aventura juntament amb el seu fidel servent Abe, una tortuga sarcàstica, i Meg, una mofeta intrèpida experta en arts marcials.

Torroella ens proposa dues estrenes, una d'elles la belga 'Corazones valientes' film ambientat a l'estiu de 1942. Durant la Segona Guerra Mundial, sis nens jueus busquen refugi on ningú no pensaria trobar-los: enmig de les obres d'art amagades del Louvre.

I també s'hi podrà veure 'La Consegración de la primavera' un dels films espanyols més arriscats d'aquest any. Aquí es parlarà de la sexualitat de persones amb discapacitat a través d'una noia confosa i disposadaa superar els seus dubtes aprofitant el que és desconegut.

Pel que fa plataformes, una de les destacades serà 'Si lo hubiera sabido' nova sèrie de Netflix amb Megan Montaner de protagonista, ella serà Emma una dona de trenta anys, casada i amb fills, però que fa deu anys que esta decebuda amb la seva vida. Emma ha arribat a la conclusió que si pogués tornar enrere no es casaria. Doncs dit i fet, la jove es desperta a l'any 2008 just quan tenia 20 anys, però amb la ment de 30. La vida li ha donat una nova oportunitat, no esta casada i tampoc té els seus fills, està en el moment ideal per reconvertir-se en la dona que volia ser.

HBO Max estrena l'esperada ¡García!... Una de les ficcions més promocionades aquests últims mesos que  adapta el còmic de Santiago García i Luis Bustos, sis capítols on ens traslladem a una Espanya actual on Antonia, una periodista d'investigació descobreix l'existència d'un superagent criogenitzat, creat en un laboratori dels anys 50 pels serveis franquistes.

I la setmana de Halloween són moltes les opcions terrorifiques que arriben a la pantalla petita, una de les destacades serà 'Barbarian' que s'estrena a Disney+. Aquí una jove viatge fins a Detroit per una entrevista de feina, i lloga una casa per passar la nit. Quan arriba al lloc l'Airbnb que havia reservat està ocupat per un noi. Sense un lloc on anar, decideix passar la nit amb el desconegut. Però a mitjanit s'adonarà que a la casa hi ha alguna cosa més entre ella i el seu nou company de pis.