El canvi de temps ha arribat puntual i ahir al vespre vam tenir la primera tongada de tempestes. l'Episodi de pluges es manté per avui dijous, però esperem una ràpida millora a partir de demà i el cap de setmana. 

l'Entrada a la tardor ha estat ben puntual i des d'ahir al vespre ens afecta el primer episodi important de pluges. En aquest cas no ha estat pas un llevant o rentabótes, sinó un front fred Atlànmtic amb molt aire fred en alçada. Això es va manifestar ja ahir, amb una tempesta molt intensa entre el vespre i primeres hores de la nit, encara que la situació de xàfecs ja s'havia iniciat a mitja tarda.

l'episodi de pluges ha deixat fins el moment més de 35mm a l'Escala, amb intensitats molt elevades a primeres hores d'ahir la nit. La pluja va venir acompanyada d'un gran espectacle de llamps i trons i també d'una baixada notable de la temperatura, amb valors més típics d'avançada tardor. La tempesta encara va ser més violenta a pobles veïns, sobretot als Terraprims on es van recollir entre 50 i 70mm amb estones de pedra i calamarsa. 

Aquest dijos serà un dia passat per aigua, però esperem una ràpida millora a partir de demà i sobretot el cap de setmana. Per la Festa de l'Anxova s'espera una diada radiant.