El president del CB l'Escala, Pep Andrades, ha parlat dels canvis que hi ha hagut aquest mercat d'estiu. Dels canvis al cos tècnic del sènior femení i també de les tres respectives baixes. També posa l'accent en què la base continua creixent lleugerament i espera poder recuperar la presentació dels equips.

El president Pep Andrades ha visitat aquesta setmana els mitjans de comunicació locals coincidint amb l'inici de la competició. I és que sis equips del club enceten el nou curs aquest cap de setmana. El sènior masculí debuta a casa dissabte contra el Salt B a un quart de sis; el sènior femení contra el Vilablareix a les set; el sènior B s'estrena a Ripoll, el sots25 femení a Fontcoberta, el cadet masculí a Fontajau i el cadet femení a Celrà. Andrades ha lamentat que Pau Esponellà i Litus Martini no tornin a coincidir a la pista.

Aquest curs, el sènior B masculí podria recuperar un jugador conegut per tots.

En relació el sènior femení tindrà tres baixes destacades, les de Neus Bermejo, Eva Guinart i Laura Casals.

Justament per aquest motiu, l'entrenador Pau Esponellà ha fitxat a quatre cares noves, les d’Aida Cantenys, Sibil·la Leal, Marian i Helena Llobet.

Pel que fa a les llicències, enguany hi hauria un lleuger increment arribant a les cent seixanta. Aquesta temporada, a banda dels sèniors masculí A i B, el sènior femení i el sots25 femení hi haurà també cadet masculí i femení, infantil femení, preinfantil masculí, mini masculí i femení, tres preminis del consell comarcal i l'escoleta. No hi haurà junior femení.

El club espera recuperar aquest curs la presentació dels equips. Andrades també ha parlat dels taulers. En quins termes?

Recordem que a la part superior del pavelló compta ja amb les plaques solars.