El CTT CER l'Escala farà oficial durant el dia d'avui que ha fitxat el jove palista rus Konstantin Chernov. Aquest serà l'únic fitxatge d'aquesta temporada i el jugador viurà a l'Escala tot l'any. I l'altre jugador estranger, Chih-Wei Yeh vindrà puntualment per ajudar a l'equip.

Konstantin Chernov és l'única cara nova que tindrà el CTT CER l'Escala la pròxima temporada. El club ha fitxat aquest jove jugador rus que viurà a l'Escala tot el curs. Chernov ja és al municipi i ja s'estrena amb el seu company d'equip Iker González.

Com us hem explicat és d'origen rus, té 25 anys i és dretà. Serà el segon palista estranger de l'equip, ja que el taiwanès Chih-Wei Yeh ha renovat. L'asiàtic, però, no residirà a l'Escala tot l'any sinó que vindrà puntualment. 

Chernov ja s'ha enfrontat contra palistes catalans. El passat 12 de setembre de 2021 a la Lliga de Campions va enfrontar-se a Joan Masip  i va perdre ajustadament contra l'igualadí per 2 a 3.

Per cert, Iker González ha quedat segon a l'Open Internacional de Vic - Gran Premi Diputació de Barcelona després de perdre a la final contra el suec i expalista del CER l'Escala, Simon Berglund. També hi ha competit Norbert Tauler. González  aquest cap de setmana competirà a Olot i a Castellar.