De Barcelona fins a Castelló de la Plana passant per les Illes Columbretes, a rem. Aquesta serà l'última aventura de l'equip d'Ocean Cats, un equip format per quatre vogadors que s'està preparant per creuar l'oceà Atlàntic el pròxim mes de desembre. Un dels vogadors és l'escalenc Sergi Franch.

L'últim repte de l'equip d'OceanCat abans de travessar l'oceà Atlàntic serà la travessia sostenible a rem des del port de Barcelona fins el port de Castelló de la Plana passant per la reserva marina de les Illes Columbretes. La travessia, que la iniciaran el pròxim dissabte 3 de setembre, una vegada més, té com a objectiu traslladar a la societat la problemàtica que pateixen els nostres mars i oceans per l'excés de productes plàstics.

El recorregut tindrà una distància total de 150 milles nàutiques, que serien uns 275 km. Serà sense escales i sense assistència. L'equip estima que hi invertirà uns quatre dies sempre que la meteorologia acompanyi.

Cada dia en queda un de menys perquè aquest equip format per quatre vogadors travessi l'oceà Atlàntic. En Sergi ens ha explicat que ja comencen a notar-se les papallones a l'estómac. Per creuar l'oceà serien necessaris entre 30 i 60 dies. Haurien de recórrer unes 3.000 milles nàutiques, 5.000 km.

La sortida és el 12 de desembre des de la Gomera.