El Servei Meteorològic de Catalunya preveu pluges intenses generalitzades els pròxims dies, per això s'ha activat el pla INUNCAT. Unes precipitacions que han de refrescar l'ambient i tornar el termòmetre a valors més normals.

Diuen que la felicitat la proporcionen els petits detalls, alguns a priori tan insignificants com veure ploure. La tempesta que va caure dissabte a la zona va ser molt ben rebuda per a tothom, generant algun inconvenient a la circulació, però portant un canvi de temperatura importantíssim i remullant el territori que pateix des de fa mesos una saquera rellevant. 

 

I aquest grop d'estiu, arribava amb bones notícies i és que era l'avantsala d'un canvi de temps important amb pluja, possibles pedregades i fortes ventades. 

 

I després de les pluges arribarà la calma i possiblement direm adéu a les onades de calor extremes com les que ja hem viscut. 

 

Tots aquells que vulguin saber una mica més de la meteorologia de l'Escala poden participar a la 'Ruta meteorològica i climàtica per l'Escala' que s'organitza cada diumenge al matí. 

Les places per totes les rutes del municipi són limitades i cal fer inscripció prèvia a inscripcions.lescala.cat.