Més de dos-cents comensals al sopar del Soci del Club Nàutic, que feia dos anys que no es celebrava. Al matí es van fer nombroses activitats per promocionar la vela lleugera i l’activitat nàutica entre els associats. 

La Diada del Soci és tot un clàssic del calendari d'estiu al Club Nàutic l'Escala. Dissabte es recuperava amb activitats nàutiques al matí i amb el sopar del soci al vespre. Ha estat una edició especial, després de dos anys de no poder-se celebrar a causa de la pandèmia.

Entre les activitats del matí, hi havia caiac, rem de mar, stand up paddle, vela lleugera, vela de creuer i jet ski. Una quarentena de socis i sòcies van participar-hi fent un tastet gratuït d'aquestes activitats. Van sortir a gaudir de l'Escala i el seu entorn natural. Entre ells, en Lluís Boix, de Palau Solità i Plegamans i el seu nebot Eric, que van fer caiac o l'Helena Comte, d'Olot, que va fer una sessió de rem de mar.

Al vespre, a la plaça de la seu social del club, més de 250 socis es van entaular al sopar de la Diada. La benvinguda la donaven el president del club, Narcís Carreras; l'alcalde, Josep Bofill; i el secretari de la junta directiva, Jordi Roca. Moment en què es va aprofitar per donar els pins de plata als socis que ja fa 25 anys que confien en el club. Enguany són Thierry Kopf, Josep Carreras, Albert Boher, Julian Roldan, Candi Viñeta, Enric Prats i Claude Vergés.El president de l'entitat, Josep Carreras, es mostrava especialment satisfet per partida doble.

I és que el Club Nàutic gaudeix d'una salut envejable, especialment en la vessant esportiva.

La celebració es va acabaramb música i ball a càrrec de DJ Sons.