El pati del Casal del Jubilat acull de nou les Nits Temàtiques. El cicle d'actuacions musicals començarà el proper divendres amb la cantada d'havaneres a càrrec de 'Barca de Mitjana'. L'Associació de 'Jubilats Jardí del Pedró' ha preparat més concerts al llarg dels mesos de juliol i agost. 

Les Nits Temàtiques del Casal del Jubilat enceten nou cicle de concerts i actuacions musicals amb la cantada d'havaneres a càrrec de 'Barca de Mitjana', agrupació del maresme que repeteix a l'Escala. El concert es farà el proper divendres 8 a les nou del vespre al pati del Casal del Jubilat i anirà acompanyat de cremat per tothom.

Les actuacions no acaben aquí, l'Associació de Jubilats 'Jardi del Pedró' ha confirmat un proper concert el 22 de juliol de Ferran Martínez, mestre d'acordeó. Des del Casal, s'engresca als socis i no socis a venir a gaudir de les vesprades musicals ara que ja les restriccions de la pandèmia s'han alleugerat.

Les dates per els esdeveniments d'agost encara estan per tancar però s'espera que es facin dos concerts com els que hi han programats per aquest juliol. Els socis tenen l'entrada gratuïta mentre que els no-socis han de pagar tres euros. Tanmateix, l'Associació convida a tothom a assistir i esbargir-se al pati del casal en les Nits Temàtiques.