Una cinquantena de participants al Marina Day del Club Nàutic. Un any més, consistent en diada de portes obertes per gaudir de les instal·lacions, els serveis i les activitats que ofereix el Club.

El Club Nàutic de l'Escala dona la benvinguda a la calor i el bon temps amb l'edició 2022 del Marina Day. La jornada ha començat a l’aigua, amb diverses propostes nàutiques i de lleure. Des de l’Escola de Vela del Club els visitants han pogut gaudir de sortides amb amics i familiars de vela lleugera, vela de creuer, caiac, stand up paddle i rem de mar. També s'ha pogut optar per les excursions amb moto aquàtica fins a La Foradada amb Jet Ski L’Escala, mentre que des de Novaimport s’ha ofert la possibilitat de llogar embarcacions a motor i a vela.La participació enguany ha rondat una cinquantena de persones. Marina Day és una iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet) amb el suport de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava per tal d'omplir els ports d'activitats en família.  

El Marina Day també és una jornada de concienciació, divulgació i coneixement de l'entorn marí del Club. En aquest sentit, s'ha celebrat una  conferència sobre la posidònia a càrrec de Boris Weitzmann, assessor extern del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. L'acte tenia lloc a la sala del Restaurant & Gastrobar Bol Roig, que precisament reobria portes la setmana passada.