Protecció Civil incorporarà una embarcació per poder fer control i salvament marítim a partir del poper mes de juny. Ho explicava el regidor Robert Figueres a La Casa de la Vila de Canal 10 , on també lamentava el funcionament del servei de neteja i recollida d'escombraries durant la Setmana Santa.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de l'Escala disposarà a partir del mes de juny d'una embarcació que servirà per complementar el serveis que presta.La oportunitat sorgeix d'un grup de persones que van adquirir una embarcació i es van afiliar a Salvacat, l'Associació de Voluntaris de Salvament Marítim de Catalunya.Ara, aquest grup formarà part també del voluntariat escalenc de Protecció Civil.La presentació de l'embarcació i el servei es farà a principis de juny.El regidor destacava la tasca i iniciativa dels voluntaris de protecció Civil de l'Escala.Ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà , on, entre d'altres, parlava dels reforços d'estiu per la policia local, un total de set agents.

Robert Figueras és també regidor de Serveis i tocava parlar del servei de neteja i recollida d'escombraries. El repunt de feina de Setmana Santa no ha passat amb bona nota.Es posarà una persona que fiscalitzi les tasques que desenvolupa l'empresa.

Entre d'altres Robert Figueras també parlava de la recollida de fracció orgànica, en marxa però pendents d'una campanya informativa que començarà ben aviat per explicar tots els detalls de com serà la recollida i com l'hauran d'utilitzar els usuaris.