El Festival Portalblau ha presentat el segon concert de la cartellera de la temporada 2022. El Sextet Gerió va presentar a l'Alfolí de la Sal un recital dedicat al compositor Ástor Piazzola, fusionant el tango argentí amb altres estils com el jazz o la música clàssica. 

La sala d'actes de l'Alfolí de la Sal es va emplenar amb el concert singular de Sextet Gerió i el seu tango poètic i revolucionari, el segon espectacle de la cartellera del Festival Portalblau 2022. La companyia musical va presentar un recital dedicat a Ástor Piazzola, compositor argentí que va vincular el tango amb altres estils melòdics com el jazz i la música clàssica. 

Sextet Gerió el formen Vladimir Kunça i Jaume Francesch als violins; Andrea Mameli a la viola, Daniel Regincós al violoncel, Joan Sadurní, pianista i Pere Martínez tocant el contrabaix. Aquest ha sigut el segon concert del cicle de primavera, després de la gran obertura d'Agnès Algueró i abans dels dos últims espectacles: el 14 de maig amb Anna Andreu i el 18 de juny, tancant aquesta primera programació, amb Pol Batlle i Rita Payés. 

Tocant les reconegudes Estaciones Porteñas de Piazzola, el conjunt transforma el tango metropolità d'Argentina amb una poètica particular, renovadora i misteriosa, entre el classicisme i l'apassionada energia de la música del Mar de Plata. 

El gruix de la cartellera del Festival de Música i Art a la Mediterrània es celebrarà durant l'estiu amb noms com Beth i Laura Andrés, Ramon Mirabet, Texas Clara Peya, Stay Homas i els Catarres omplint la programació. Les entrades ja estan disponibles i a la venda a la web Portalblau.cat. Més d'una vintena de propostes emplenaran els diferents escenaris i paisatges icònics escalencs amb la cultura com a eix conceptual.