Comença un nou cicle d'activitats relacionades amb el tennis perquè els alumnes dels centres escolars de l'Escala descobreixin aquest esport. És una activitat organitzada conjuntament pel Club Tennis l'Escala, l'ajuntament i les escoles Esculapi i Empúries. 

Fomentar la pràctica de l'activitat física i el coneixement i divulgació de modalitats esportives en l'àmbit escolar, a més de formar en hàbits saludables i educació en valors. Aquest és el principal objectiu del nou cicle d'activitats organitzat conjuntament entre les escoles Esculapi i Empúries, l'Ajuntament i el Club Tennis l'Escala, i que han posat en marxa aquesta setmana. Durant 8 sessions i fins el març, els infants descobriran el tennis i el pàdel i n'apendran algunes nocions bàsiques.

Durant les sessions, els alumnes, treballaran la psicomotricitat i la coordinació del seu cos, el domini de la raqueta, així com el treball en equip. 

Amb aquesta activitat, la mainada té una nova oportunitat per conèixer un nou esport, i per tant poder ampliar el ventall d'opcions a l'hora d'escollir un esport per poder practicar sense haver de sortir de l'Escala.