Ajuntament i CER acorden cedir la gestió i ús del rocòdrom de la Sala Polivalent a la secció de muntanya del CER. L'acord inclou l'obertura d'una extraescolar per a nois i noies que vulguin aprendre les nocions bàsiques de l'escalada.

L'àrea d'esports de l'Ajuntament i el CER han signat un acord per a la dinamització del rocòdrom de la sala polivalent, tant les vies exteriors com el rocòdrom interior. El conveni se signa per un any inicial més tres de prorrogables. I la intenció és que pugui servir tant per a l'entrenament de la secció de muntanya com a l'obertura d'una extraescolar en què els infants i joves aprenguin les nocions bàsiques de l'escalada.El rocòdrom, estrenat la primavera de 2015, consta d'una instal·lació a la planta baixa  de la sala polivalent, a tocar de les pistes de tennis de taula. Consta de diversos itineraris amb diferents graus de dificultat i amb un terra capaç d'absorvir qualsevol caiguda. Es completa amb les vies que hi ha a l'exterior, al mur de tramuntana de la sala, de recorregut més llarg que les de l'interior.En els últims anys el rocòdrom havia caigut quasi en desús, a excepció dels mesos d'estiu, quan sol ser utilitzat pels joves del casal esportiu.

Des del CER, el seu president es mostrava agraït a l'Ajuntament per les facilitats posades a l'hora d'establir els termes del conveni i esperançat perquè sigui molt utilitzat.

El CER vol engegar una extraescolar, que podria començar a mitjans d'aquest mes de novembre. Els entrenaments dels membres de la secció de muntanya es faran, sobretot, en horari de cap de setmana.