Acaba la 3ra edició del taller de reparació de barques de fusta tradicionals amb èxit. Tant des de l'organització com els participants en fan una valoració molt positiva i ja pensen en una nova edició. Durant 4 sessions han après les nocions bàsiques per restaurar una barca.

Finalizat un nou taller de reparació d'embarcacions tradicionals a l'Escala. Durant les quatre sessions, els alumnes han après les tècniques bàsiques per restaurar una barca de fusta per poder tornar a fer-la navegar. El taller té una acceptació molt positiva, tan des de l'organització com dels participants. Ho explicava l'encarregat del curs i mestre d'aixa, Xeve Feliu. 

Al llarg d'aquestes quatres sessions s'ha ensenyat les nocions bàsiques per reparar una barca, en més o menys bon estat. 

És la 3ra edició que es fa el taller i ara es plantegen fer-ne un de nou amb un nivell més de dificultat.

El temps que pot durar una reparació dependrà sempre de l'estat de conservació que es trobi i dels elements malmesos que pugui tenir. 

L'Albert és un dels alumnes del taller, i n'ha fet una valoració molt positiva i demana que es fagin més cursos com aquest.

En aquest curs s'ha acabat de restaurar l'embarcació que es treballava a l'anterior curs i s'ha començat a restaurar la que ha arribat del Museu, molt malmesa i on algunes de les peces s'han de fer noves.