Tres de tres. El juvenil A del FC l'Escala és el líder del grup 13 de la Primera Divisió. Els blaugrana tenen 9 punts com el Bisbalenc, però els escalencs han fet 20 gols a favor i han rebut un gol en contra mentre que el Bisbalenc ha fet 17 dianes i n'ha rebut 7, sis més que l'Escala.

El juvenil A del FC l'Escala aconsegueix el 3 de 3 i segueix a la primera posició del grup 13 de la Primera Divisió. Aquesta jornada, els escalencs han guanyat 9 a 1 el Ripollès, un equip que s'avançada en el minut 18 gràcies a la diana de Ferran Cano.

I abans del descans, els anxovers emptaven i remuntaven. Pol Britos feia el primer i Abdel Ahmed remuntava. I ja a la segona part, l'Escala va fer els set gols restants. Abdel Ahmed va tornar a marcar i després Armando Díaz feia dos gols seguits. La sisena diana va ser obra de Sergi Verdaguer, la setena la signava Joan Pons i els dos darrers gols els materialitzava Lasana Jabbi.

L'Escala amb la victòria tanca la jornada com a líder i el Ripollès cau a l'última posició.