Dues són les estrenes destacades d'aquesta setmana a la pantalla gran, una és la segona entrega de 'Venom' i l'altra el més nou de Javier Bardem. A Torroella hi trobarem Clint Eastwood i a la pantalla petita moltes dosis de sang i fetge.

La cartellera continua amb el seu bon ritme de novetats, un fet que augura una petita recuperació d'usuaris a les sales de cinema. Per continuar amb la bona ratxa de títols, aquesta setmana se'n sumen dos amb força pes. Una de les opcions és 'Venom: Habrá matanza' segona entrega de les aventures violentes d'aquest antiheroi sorgit de la factoria Marvel i reconegut com a dolent principal a la saga de Spiderman. Eddie ja s'ha acostumat a portar dins seu a Venom i els dos conviuen com bonament poden per portar una vida més o menys normal. Però la seva tranquil·litat i el bon moment professional que viu es veuran amenaçats per un extraterrestre anomenat Matanza, més violent i sanguinari que Venom, qui haurà d'agafar protagonisme de nou en aquesta ocasió salvar a la humanitat. 

 

També s'estrena el film escollit per representar Espanya als Oscars, parlem de 'El buen patrón' amb Javier Bardem de protagonista que treballa de nou amb Fernando León de Aranoa. Una pel·lícula sarcàstica que toca temes socials i reivindica els drets laborals. Ho fa a través d'una empresa de bàscules industrials, una empresa dirigida per un home just davant els ulls de tothom, menys pels seus treballadors, ja que amb ells es mostra tal com és: pervers, sense escrúpols, manipulador i fred. Ara té un nou objectiu guanyar un important premi empresarial, clar que abans haurà de resoldre certs problemes.

 

Els fans de Clint Eastwood podran gaudir del seu últim treball a Torroella de Montgrí on s'estrena 'Cry Macho'. Una exestrella del rodeo vol complir la paraula donada a un amic seu. Viatja fins a Nou Mèxic per allunyar un noi immigrant de la seva mare alcohòlica i portar-lo amb el seu pare. La vida del protagonista, que ja no espera res de ningú, es veu enterbolida per la història d'aquest jove i de les seves penoses circumstàncies. 

 

Les plataformes ja fa dies que programen produccions molt adients per la celebració de Halloween. Per tant el terror, la sang i els crims estan a l'ordre del dia aquest octubre. I aquesta setmana en tenim un clar exemple. A Netflix arriba l'espera tercera entrega de 'You', torna el psicòpata més enamoradís de la televisió, torna Joe Goldberg. Per aquesta tercera temporada, Joe tornarà a les seves velles costums quan coneix a la veïna del costat. Però ara les coses són diferents, ja que ell té una família amb Love i el seu fill. Fins on el portarà la seva obsessió? Quines conseqüències tindrà amb la seva relació? 

 

I Amazon Prime Video, estrena 'Sé lo que hicisteis el último verano' la pel·lícula dels 90 ressorgeix ara en format sèrie i rejovenida. Un any després del fatídic accident de cotxe, un assassí segueix el grup d'amics implicats en el fet. Ells a la vegada que busquen el criminal s'adonen que al poble són molts els que amaguen secrets.