Ja són obertes les inscripcions als cursos de teatre de l'Aula de teatre de l'Escala, el TeArt. Les classes començaran el 5 d'octubre i s'han programat 4 cursos per grups d'edat i un taller nou d'iniciació a la dansa. 

Després de les vacances d'estiu tornen les classes extraescolars, una de les més matineres seran, les classes de teatre. Tornen oficialment el dia 5 d'octubre, però des d'avui ja es poden fer inscripcions. Els cursos proposats per l'escola de teatre TeArt, són 4 i estan dirigits a petits i grans. A més aquest any s'incorpora un nou taller, el d'iniciació a la dansa. 

 

El Grup 1 és per als més petits, entre P4 i 1r de primària, i es farien els dimecres de 3/4 de 5 a 3/4 de 6. El Grup 2 compta amb els nens d'entre 2n i 4rt de primària, i farà les classes els dimarts de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Pel que fa al Grup 3, inclou 5è i 6è de primària i ESO i es farà els dijous de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. El Grup 4, el grup d'adults es farà els dimecres a partir de les set de la tarda. El nou taller de dansa s'ha programat tots els dimecres a les sis de la tarda.

Les inscripcions es fan de forma telemàtica enviant un correu electrònic a tsues@lescala.cat indicant a quin curs es vol inscriure. El preu és de 55€ al trimestre o 150€ tot el curs. L'aforament és limitat i es faran inscripcions fins que s'acabin les places disponibles. Com és habitual els cursos es faran a la Sala Polivalent de l'Escala.