El FC l'Escala ha disputat el quart amistós de la pretemporada contra el juvenil del Barça amb un marcador de 0 a 2. En aquest test ha debutat el nou fitxatge Albert Genís. El central arriba provinent del Vic i ha jugat amb el Figueres i Peralada. El seu objectiu és treballar al màxim possible per ser a l'onze titular.

Víctor Barberá i Luzzi van ser els dos golejadors de l'amistós que han disputat el FC l'Escala i el juvenil del FC Barcelona. Barberá va marcar a la primera part en una jugada per la banda esquerra després d'una bona paret de dos companys seus i Luzzi va fer el segon a la represa, aquesta vegada la jugada va ser per la banda dreta.

Els porters locals, Albert Quintanas i Isac Lucas, van jugar una part cadascú. I els dos van fer parades destacades. Pel que fa a l'atac destacar un parell de xuts de Mahamadou Konteh a la segona part. El primer xut va ser des de l'interior de l'àrea i el segon des de la frontal. També va intentar-ho Rafa Monti.

Va debutar amb el FC l'Escala, Albert Genís. Va lluir el dorsal 5 i va fer un gran treball defensiu. Arriba provinent del Vic.

El pròxim test de pretemporada serà dissabte contra el Sant Feliu de Guíxols a casa.