Ha donat el tret de sortida el campus de tecnificació Laura Méndez al pavelló de l'Escala. Conjuntament amb l'empresa Extratime tenen com a objectiu que tots els participants millorin la tècnica individual durant aquests dies que s'imparteixen aquestes classes que treballen la passada, el bot i la finalització.

Ja és en dansa el campus de tecnificació Laura Méndez que es fa a l'Escala durant dues setmanes. Ahir dilluns va ser el primer dia i l'últim serà el 6 d'agost. S'imparteix de dos quarts de quatre fins a les set i es treballen tres aspectes fonamentals per a la pràctica d'aquest esport: la passada, el bot i la finalització.

Hi ha participants de totes les edats, des de minis fins a juniors i per cada cinc jugadors de bàsquet tenen un entrenador. Això permet al tècnic estar molt a sobre del jugador.  

Aquests tipus de campus s'organitzen, la majoria, al matí. És el primer que l'empresa Extratime fa a la tarda, però, de moment, sembla que el primer dia ha anat bé. 

Aquesta experiència va començar a Palamós l'any passat i enguany ha arribat a poblacions com Vilassar de Mar, Banyoles, Llançà i l'Escala.