El delegat de la FCF de les comarques gironines, Jordi Bonet, durant aquests dies està aprofitant per desplaçar-se a diferents municipis per explicar els punts que es tractaran a la pròxima Assemblea. Aquest dilluns a la tarda, Bonet, ha estat a Albons i ha fet una valoració de la temporada i una previsió per la pròxima.

El vicepresident de la FCF i delegat de les comarques gironines, Jordi Bonet, ahir dilluns a la tarda, va reunir-se amb diferents presidents de la zona a Albons per explicar els punts que es tractaran a l'Assemblea del 30 de juny a Blanes. Bonet ja ha avançat que la quota zero serà pràcticament impossible, desig de l'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya que volia que les quotes per la pròxima temporada fossin gratuïtes.

De moment, hi haurà ascensos i descensos.

La FCF està en contra del vot secret.

I un altre dels punts de l'ordre del dia serà el cas Soule, el que va comportar la detenció d’Ángel María Villar per presumptes irregularitats econòmiques.

En el marc d'aquesta operació, la Guàrdia Civil també va detenir Andreu Subies, expresident de la FCF. Una denúncia anònima part dels diners reservats per millorar l'edifici de la FCF s'haurien destinat a la reforma del restaurant 'La Galera' de Cambrils, propietat de la dona de Subies, aleshores president de l'ens federatiu.