La directora dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Elisabeth Sánchez, visita els projectes escalencs cofinançats per el Fons Europeu Marítim i el Galp Costa Brava. Anxoves J. Callol i Serrats, Pascual Sanchís i Anxoves l'Escala, són els 3 projectes de l'Escala que han rebut aquests fons. 

El Departament d'Agricultura, ha visitat aquest matí els projectes escalencs cofinançats per el Fons Europeu Marítim i el Galp Costa Brava. La comitiva, encapçalada per la directora dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Elisabet Sánchez, acompanyada pel president del Grup d'Acció Local Pesquer, Francesc Galí, i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, han visitat les tres empreses que han rebut una ajuda del Fons Europeu Marítim. Els anxovers de J. Callol i Serrats, es una de les empreses que han rebut aquesta subvenció i properament obriran un espai de difusió, comercialització i degustació de l'Anxova al Port d'en Perris. 

Des de l'Ajuntament de l'Escala es valora molt positivament que des d'Agricultura es doni aquest tipus d'ajut, que serveix per impulsar projectes que aporten un valor afegit al municipi. 

També, en una època on la pandèmia ha provocat grans estralls a l'economia i sobretot al sector del comerç. Que s'aposti per aquests projecte, ajudarà a motivar als comerciants i també als visitants de l'Escala. 

Els altres dos projectes escalencs que han rebut aquest finançament del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, són 'Satisfood' de Pascual Sanchís i Anxoves de l'Escala.