Ara que ja no hi ha confinament comarcal ni restriccions de mobilitat, el cinema torna a ser una bona opció d'oci. Aquesta setmana hi ha pel·lícules per tots els gustos en són exemple 'Tiburón Blanco' o '4 días', a Torroella 'Una veterinaria en la Borgoña' i pel que fa a plataformes arriben sèries com 'Jupiter's Legacy' o 'Belgravia'

A Catalunya ja no tenim confinament comarcal i sembla que les coses van tronant a la normalitat, i també queda molt poc per eliminar el toc de queda i per tant permetre les sessions nocturnes de cinema. Un fet que ajudarà a les sales a reactivar el negoci. Per aquest segon cap de setmana de maig i l'últim amb certes restriccions arriben propostes per a tots els gustos. Els films de taurons són quasi un gènere per ells mateixos i generen passions quan arriben novetats a les sales, per això una de les grans estrenes de la setmana és 'Tiburón blanco'. Un film que serà difícil que sorprengui amb alguna cosa diferent, perquè hi ha tants films amb taurons de protagonistes que pràcticament s'ha explicat i vist tot. Aquí viatgem fins a la costa Australiana, allà un grup de joves descobreixen un cadàver devorat per un tauró. Mentre busquen algun supervivent, un tauró els ataca deixant el seu hidroavió destruït i el grup encallat en un bot salvavides al mig del mar i amb una gran amenaça sota l'aigua. 

Els que busquin un film amb menys acció, però amb moltes emocions i basat en fets reals, arriba '4 días' amb Glenn Close i Mila Kunis, elles són mare i filla en aquest drama on quatre dies poden ajudar per sempre a Molly. Ella fa deu anys que consumeix diverses drogues, ara sembla que un fàrmac la pot ajudar a començar de nou, però necessita estar quatre dies neta, en aquest punt entrarà la seva mare una dona valenta i d'idees fermes que farà tot el possible per aquesta vegada sí ajudar a la seva filla.

Després del seu pas per diversos festivals arriba 'El olvido que seremos' el nou film de Fernando Trueba protagonitzat per Javier Cámara. Una pel·lícula centrada en la vida de Héctor Abad qui va dedicar els últims anys de la seva vida, fins al dia del seu assassinat a Medellín, a defensar els drets humans.

I Angelina Jolie arriba amb el thriller dramàtic 'Aquellos que desean mi muerte' on un adolescent és testimoni d'un assassinat i s'amaga al bosc quan és perseguit pels criminals, allà l'ajudara Hannah, responsable de la torre de vigilància antiincendis, una dona que arrossegue un trauma per la pèrdua de tres vides que no va poder salvar.

  

Al cinema Montgrí de Torroella, arriba la comèdia francesa 'Una veterinaria en la Borgoña' film clàssic que visualitzat tots els clixés del món rural, ho fa mitjançant una fórmula mil vegades vista. Una jove veterinària de ciutat, s'ha de traslladar al seu petit poble natal on la vida de camp no lliga gaire amb ella.

Des del sofà de casa aquest cap de setmana podem gaudir de diverses sèries, d'estils molt diferents. Una d'elles serà 'Jupiter's Legacy' a Netflix. On seguirem la història dels primers superherois del món. Ara els toca passar el seu testimoni als seus fills per tal que continuïn el seu llegat. Però aquests no aconsegueixen estar a l'altura de la situació ni pels seus progenitors ni per la reputació pública. 

 

Movistar plus estrena sèrie d'època amb 'Belgravia', sis capítols per explicar l'aparició dels nou-rics a la societat londinenca, unes relacions que faran aparèixer vells secrets del passat.

I finalment destacar que arriba a Appel TV, la segona temporada de 'Mythic Quest' aquesta sèrie ambientada en el món laboral dels videojocs, ara arribarà una expressió del joc i de nou les batalles més importants no les trobarem al joc sinó a les oficines.