La UBET suspèn la Botiga al carrer prevista per demà per la previsió de pluges. El president dels comerciants lamenta que es mantinguin encara una setmana més les restriccions anti-covid i no entén que el govern es plantegi prorrogar el toc de queda passat l’esta d’alarma. 

La botiga al carrer de primavera està de pega. L'any passat, suspesa pel confinament; fa dos anys ajornada tres cops per mal temps. I aquest any, altre cop la pluja vol ser-hi present. Les previsions apunten pluges intenses per demà i, davant d'això, la junta de la UBET ha acordat posposar-la fins la setmana entrant. 

Si dissabte 8 fa bon temps, la Botiga al Carrer coincidirà amb la primera jornada del 25è Triumvirat i amb les jornades d'estudi de Víctor Català. La de primavera es celebra en u moment estratègic del calendari comercial, poques setmanes després de setmana santa i poques abans de l'inici de la temporada alta d'estiu.

El comerç espera amb candeletes cites comercials com la Botiga al Carrer o la retirada de les mesures anti-Covid. I és que l'hiverm que hem deixat enrere ha estat difícil per al sector. El president ha estat especialment crític avui envers unes mesures que costa d'entendre i que perjudiquen especialment el seu sector.