El vogador escalenc Sergi Franch, juntament amb el seu equip Ocean Cats, s'està preparant per assolir un rècord mundial. El repte consistirà a fer vint-i-quatre hores seguides amb l'ergòmetre. El desembre en van fer vuit i aquest cap de setmana intentaran aconseguir les dotze.

L'equip d'Ocean Cats, on hi ha accent escalenc amb la participació de Sergi Franch aquest diumenge, a Palamós, es prepara per superar un altre repte, el segon. El primer va ser el passat desembre, que consistia a fer vuit hores d'ergòmetre sense parar. I el segon no serà de vuit sinó de dotze. 

Tot això per assolir el rècord mundial el pròxim mes de maig, que serà el d'estar enganxats a l'ergòmetre durant vint-i-quatre hores.

I ja al juliol, l'equip té programada una travessia de 450 quilòmetres que anirà de Palamós a Mallorca i de Mallorca a Palamós. Una regata més per arribar al desembre de 2022, data subratllada per tots perquè serà el moment de fer la regata internacional a rem que transcorrerà entre l'illa canària de la Gomera i l'Antigua al Carib.