L'Alfolí de la Sal acull la presentació "La síndrome del Dr. Strangelove" de José Antonio Doanaire, un recull de contes a mode de joc de miralls que dilueix els límits entre realitat i ficció. L'acte va ser seguit per una quinzena de persones que va desafiar la tramuntana de dissabe.

Un filòsof vigorèxic, un traductor atrapat a la cabina, un agent funerari que visita furtivament els hospitals o uns siamesos sobrevinguts són alguns dels personatges que interpreten "La síndrome del Dr. Strangelove", el recull de contes de José Antonio Donaire que es va presentar dissabte a l'Alfolí de la Sal.L'obra vé a ser com un joc de miralls que dilueix els límits entre realitat i ficció, on els protagonistes vaguen per un escenari de l'absurd a la recerca d'una identitat perduda.  

Amb aquest llibre, Donaire respon a la necessitat d'explicar el món connectant diferents punts que passen per Colòmbia, Suïssa o Girona. Però sobretot amb l'Empordà com a nucli principal. No en va, ell mateix se sent nacionalista empordànes.

Donaire és vicerector de la UdG. Anteriorment havia estat diputat al Parlament de Catalunya i regidor a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Una època de la qual no en guarda massa bon record.

La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Alfolí de la Sal davant una quinzena d'assistents. "El síndrome del Dr Strangelove" ha estat editat per Edicions 62.