L'Ajuntament ha acabat la intervenció de recuperació del Camí dels Termes, que no era transitable en diferents parts del seu traçat. S'ha desbrossat tot el traçat, s'ha refet el ferm, i s'ha ampliat la franja contra incendis entre zona urbana i muntanya.

Els efectes de la pluja, el creixement de les bardisses i alguna que altra bretolada havien malmès molt diferents trams del Camí dels Termes de l'Escala. És per això que l'útlim trimestre de l'any passat l'Ajuntament va posar fil a l'agulla per recuperar aquest emblemàtic camí. S'hi ha actuat especialment en els dos extrems. A tocar del camí de Sobretany, s'ha planejat el camí i s'hi ha afegit sauló per fer-lo accessible als vehicles. A l'altre extrem, a les sorreres d'en Català, s'ha desbrossat tota l'esplanada deixant una ampla franja a mode de tallafocs.

El camí és transitable a peu o en bicicleta en tot el seu traçat, vorejant el límit urbanitzat de l'Escala, en uns punts i endinsant-se en zona poblada de pinedes en d'altres.

El camí dels Termes permet passejar a tocar de la natura des del mas Cortal Nou fins a Montgó. El camí ressegueix els límits entre el terme municipal de l'Escala i el de Torroella.