La primera setmana de l'any 2021 ens porta una mica de tot a les sales de cinema, entre elles el més nou de Russell Crowe, un drama femení i animació pels més petits.

Les sales de cinema ja tenen totes les novetats d'aquesta setmana a la seva cartellera, estrenes que s'han avançat per aprofitar les festes. Ara amb les noves normatives, de moment els cinemes continuen oberts amb un 50% d'aforament.

A les propostes d'aquesta setmana hi trobem una mica de tot, una de les destacades serà 'Salvaje' un thriller d'acció psicològic on podrem tornar a gaudir del sempre interessant Russell Crowe, això sí amb un físic una mica canviat. De fet ja fa uns anys que l'actor australià ha deixat de tonificar el seu cos. 

 

A 'Salvaje' ens presenten a Rachel, una jove en procés de divorci i que no passa pel seu millor moment. Un dia portant el seu fill a l'escola, perd la seva nova feina per culpa d'un embús de cotxes. Per això quan el cotxe de davant no reacciona a la llum del semàfor, ella fa sonar el seu clàxon enèrgicament. Serà aquí quan el conductor del vehicle li exigeix una disculpa, ella es nega i així iniciarà el seu pitjor malson. Doncs el conductor anònim és en realitat un despietat assassí.

Des de França arriba 'Manual de la buena esposa' amb Juliette Binoche, una comèdia dramàtica ambientada als anys 60. 

 

Paulette és la directora d'una escola on s'ensenyen a joves a convertir-se en perfectes mestresses de casa. Ho fa amb ajuda de la seva cunyada i d'una monja de caràcter fort. Després de la mort del seu marit, Paulette descobrirà que s'ha de fer càrrec d'enormes deutes, per tant el més probable serà que haurà de tancar el centre. Un fet que li farà obrir els ulls i buscarà revelar-se contra la societat per aconseguir convertir-se en una dona alliberada després de qüestionar les seves creences i obligacions.

I també des de França, però per un públic més petit arriba 'El Pequeño Vampiro', on un vampiret de 10 anys. S'avorreix monstruosament... ell vol anar a l'escola per conèixer altres nens, però els seus pares no el deixen sortirà de casa. Acompanyat pel seu fidel bulldog el petit vampir buscarà la manera d'escapar-se per així viure un munt d'aventures humanes.