Els tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala donen per tancat el curs. Les averies, les caigudes i les curses suspeses han estat la tònica d'aquest 2020. Els tres motoristes van començar els entrenaments a finals de maig i han competit de juliol a setembre a Tarragona, Lleida, Màlaga i Badajoz.

Àlex Loza, Miguel Pérez i Joel Plasencia han acabat temporada. Els tres pilots de la secció de motos del CER l'Escala començaven els entrenaments a finals de maig, després de dos mesos i mig aturats a causa de la pandèmia. Les primeres sessions post confinament van ser al kàrting d'Empuriabrava, l'únic circuit obert en aquell moment. 

Les curses van retornar el juliol i van acabar al setembre. Loza, enguany, ha estrenat categoria, la de pitbikes series, i va ser segon al circuit de Calafat, quart a Mora d'Ebre i tercer a Juneda. També ha competit a la carrera nocturna de Màlaga on va quedar cinquè i ha assistit al campionat d'Espanya ANPA que es va fer a la Talavera la Real, a Badajoz. 

Per la seva banda, Joel Plasencia, que s'ha incorporat a la secció de motos aquest curs, a la primera cursa va caure i va ser setè, desè a la segona perquè va tenir problemes tècnics a la moto fins al punt d'arribar a la meta caminant i en l'última competició, va caure sense patir conseqüències, però quan va retornar va adonar-se que havia trencat la goma de l'oli i tot l'asfalt va quedar ple d'oli. Això va provocar fins a quatre caigudes... Un dels que va caure va ser Alex Loza.

I en relació al pilot amb més edat, Miguel Pérez, a la primera cursa de Calafat no li va anar bé la moto durant els entrenaments i a la cursa se li va trencar el motor mentre que a la segona va ser cinquè i a la tercera quart.

A la classificació general, Alex Loza ha quedat tercer i Joel Plasencia novè a la categoria series 160 mentre que Miguel Pérez tanca el curs a la novena posició de la z190.