L'atleta Aitana Radsma tanca temporada guanyant el campionat d'Espanya sots 20 de clubs amb el Playas de Castellon. L'escalenca va ser la millor en els 100 metres tanques i també va fer una gran actuació en els relleus. S'acaba un curs on malgrat les dificultats de la pandèmia ha disputat diversos campionats.

Temporada acabada i a la posició més alta. L'atleta Aitana Radsma guanya el Campionat d'Espanya sots 20 de clubs amb el Playas de Castellon a Castelló. Radsma va ser la millor en els 100 metres tanques amb un temps de 14.44 segons. La germana d'Àfrica també va competir en els relleus de 4x100 metres i el seu equip, format per Ferrara, Royo i Gramage, va ser el més ràpid.

El Playas va acabar la competició amb un total de 103 punts, puntuació que li va servir per proclamar-se per vuitè doblet consecutiu campió de la copa de clubs sots 20. El segon classificat va ser el Cueva de Nerja amb 82.