La Primera Catalana aixeca el teló aquest cap de setmana. El FC l'Escala debuta al camp del Bescanó, un estadi que s'estrena a la màxima categoria del futbol català i que no porta bons records als escalencs, sobretot a Joan Ureña, Argi, Ignasi Massó i Zou Moustakim, ja que hi han perdut en les últimes visites.

209 dies després torna la competició. La Primera Catalana torna amb força. Demà dissabte a les 16h de la tarda els escalencs debuten a domicili. El FC l'Escala feia set mesos que no disputava un partit. El darrer va ser el 8 de març a Manlleu. La temporada 2020-21 donarà el tret de sortida al camp del Bescanó, un estadi que no porta bons records a l'Escala. Amb Ricard Ferrer, l'equip va perdre 3 a 1 i Sepu, en el seu primer any, va cedir per 2 a 1.

El porter del FC l'Escala, Joan Ureña, considera que l'equip està bé físicament però encara falta rodatge i és que hi han hagut nou baixes, entre elles les de Botxi Minic, Pau Ribas i Jam Baldeh i han arribat onze jugadors. Totes les cares noves provenen de la mateixa categoria. Alguns exemples son els germans Resta, Alex Alaminos, Llorenç Busquets i Zou Moustakim. I l'únic juvenil que ha pujat al primer equip és Roger Puig.

El Bescanó, campió del grup 1 de la Segona Catalana, debuta a Primera després de perdre dues promocions d'ascens seguides contra l'Argentona i el Martorell.

El camp del Bescanó és d'herba artificial, no hauria de suposar un problema pels escalencs perquè entrenen sobre aquesta mateixa superfície.