Han començat les inscripcions als cursos de teatre que proposa Teart, Aula de teatre de l'Escala. Les classes començaran el mes d'octubre. S'han programat 4 cursos per grups d'edat.

Any d'incerteses pel que fa també, als cursos extraescolars, a causa de la Covid-19. Després d'haver engegat el curs escolar la setmana passada, aquesta, és el torn dels cursos de teatre, que es comencen a posar en marxa i ja han obert les inscripcions amb l'objectiu de començar els tallers a l'octubre. Els cursos proposats per l'escola de teatre TeArt, són 4 i estan dirigits a petits i grans. 

El Grup 1 és per als més petits, entre P4 i 1r de primària, i es farien els dimecres de 3/4 de 5 a 3/4 de 6. El Grup 2 compta amb els nens d'entre 2n i 4rt de primària, i farà les classes els dimarts de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Pel que fa a el Grup 3, inclou 5è i 6è de primària i ESO i es farà els dijous de 3/4 de 5 a 1/4 de 7. Finalment, també s'obre un curs per adults, que es farà els dimarts de 8 del vespre a 2/4 de 10.

Per poder fer la, enguany, ha canviat el format per evitar contactes, i s'ha de fer de forma telemàtica enviant un correu electrònic a la Tahís Sués a tsues@lescala.cat indicant a quin curs es vol inscriure i aleshores, rebreu tota la informació necessària per fer efectiva la inscripció. El preu és de 55€ al trimestre o 150€ tot el curs. L'aforament enguany és limitat i es faran inscripcions fins que s'acabin les places disponibles. Per tant,  si sou d'aquells que us agrada pujar a un escenari a mostrar les habilitats artístiques o voleu apendre a parlar en públic i a perdre la vergonya, no perdeu el temps, i afanyeu-vos a apuntar-vos.

Com és habitual els cursos es faran a la Sala Polivalent de l'Escala.