Valery Fernández és una de les grans novetats de la convocatòria de la selecció espanyola sots 21, liderada per Luís de la Fuente. L'escalenc, que coincidirà amb Riqui Puig i Pedro González, el pròxim 3 de setembre jugarà contra Macedònia i l'equip espanyol té com a objectiu classificar-se per l'Eurocopa.

La selecció espanyola sots 21 convoca a Valery Fernández per a partit contra Macedònia del pròxim 3 de setembre. La prellista comptava amb 56 jugadors i l'escalenc ha estat un dels 23 escollits. També han estat seleccionats els jugadors del Barça Riqui Puig i Pedro González 'Pedri'. El duel es jugarà a Skopje i Espanya, que és capitanejada per Luís de la Fuente, té com a objectiu consolidar el lideratge del grup 6. L'equip, que té ganes de classificar-se per l'Eurocopa, compta amb 13 punts dels 15 possibles (quatre victòries i un empat). 

Fernández va rebre la notícia just quan el Girona acabava d'arribar a Elx per disputar la final del playoff. El primer partit, disputat ahir dijous a camp contrari, va completar-se amb un empat a 0.

El Girona va reclamar un penal sobre Cristhian Stuani que l'àrbitre no va assenyalar. El Martínez Valero no estava en òptimes condicions, un tema que va sortir a la roda de premsa. Amb aquest empat a 0 tot es decidirà a Montilivi. El partit serà diumenge a les 22 h de la nit. És l'últim enfrontament de la temporada, però sense dubte el més important que podria marcar un abans i un després.