Una de les peces més importants del sènior masculí del CB l'Escala tanca etapa. Miquel Martí el curs vinent vestirà la samarreta de l'Adepaf de Figueres de Tercera Catalana. A la capital de l'Alt Empordà coincidirà amb els exjugadors escalencs Litus Martini, Adrià Usan i Ignasi Quintana.

Després de moltes temporades, Miquel Martí es desvincula del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala per fitxar per l'Adepaf de Figueres de Tercera Catalana. El dorsal 5 es retrobarà amb Litus Martini, Adrià Usan i Ignasi Quintana i possiblement també amb Gerard Alonso si acaba fitxant per l'equip de Ramon Bech i Marc Fusté. Martí durant aquests anys ha estat una peça important i independentment de la categoria que es jugués i ha aportat treball i entrega. Ja ens assegurava el coordinador Pau Esponellà que hi hauria moltes baixes.

Si Pau Esponellà acaba recuperant-se de la seva lesió a l'espatlla, no podrà tornar a coincidir a la pista amb Miquel Martí. Segurament també seran baixa Albert Comas i Ivan López.