Avui és un dia trist per l'Escala, ja que no podrà celebrar la tradicional cantada d'havaneres. L'organització espera que l'any que ve es pugui reprendre aquest acte que congrega a milers de persones. Aquesta nit, a partir de les 22 h, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà recordaran la cantada d'havaneres d'altres anys.

Avui és el primer dijous d'agost i s'havia de celebrar una nova entrega de les havaneres de l'Escala, però a causa de la situació sanitària actual aquest acte, que reuneix a milers de persones, no es podrà dur a terme. La imatge de la platja de les Barques plena a vessar haurà d'esperar. És per això que els mitjans de comunicació locals, Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, emetran a partir de les 22 h de la nit diverses actuacions dels anys anteriors.

L'organització té l'esperança que la cantada d'havaneres retorni el 2021. Els grups que estaven confirmats per aquest any, i que no s'havien anunciat públicament, actuarien l'agost vinent.

Els grups que es podran escoltar i veure pels dos mitjans seran Barca de Mitjana, Bergantí, Les veus dels pescadors, Peix Fregit, Port Bo, Pescadors de l'Escala i Oreig de Mar.