El jugador del FC l'Escala, Lluís Baldeh, té ganes de seguir aprofitant les oportunitats que li dona el cos tècnic per continuar creixent com a futbolista. El germà de Jam va arribar al Nou Miramar l'estiu passat després de desvincular-se de la UE Torroella de Montgrí, que aleshores jugava a Tercera Catalana.

Lluís Baldeh fa una valoració positiva del seu primer any al Nou Miramar defensant els colors del FC l'Escala. Ha passat de jugar a Tercera Catalana amb la UE Torroella a competir a la màxima categoria del futbol català, una esglaó molt més exigent. El club i el germà de Jam Baldeh han arribat a un acord i el dorsal 11 seguirà una temporada més a l'Alt Empordà. L'estiu passat va venir a fer la pretemporada i s'hi va quedar.

Dels vint-i-dos partits que va disputar el primer equip del FC l'Escala, en vint ocasions va entrar a la convocatòria i en deu va ser titular. En total va participar en divuit partits, quatre dels quals els va jugar sencers (La Jonquera, Vic, Girona B i Tona). Durant el curs va disputar un total de 908 minuts. El jugador va patir una lesió en un entrenament al finals de la primera volta.

Va fer tres gols, tots a domicili. Baldeh estrenava amb una autència obra d'art al camp del Rubí, marcava també a Mollet en un partit que es va perdre al darrer segon i va fer un dels quatre gols de l'equip de Sepu a Palamós. El jugador té ganes de seguir aprenen dels seus companys i continuar millorant com a futbolista.

El germà de Jam Baldeh ja té ganes de trepitjar la gespa del Nou Miramar.