Amb la incertesa econòmica actual, els pressupostos dels equips del futbol amateur es veuran clarament afectats. En el cas del FC l'Escala, pel curs 2020-21, invertirà 18.000 euros menys respecte a la campanya anterior. És per això que els fitxatges del club es veuen condicionats per la reducció del pressupost.

Bars, restaurants i botigues son els principals patrocinadors del FC l'Escala i també d'altres clubs esportius del municipi. Arran de la patacada, econòmica a causa del coronavirus, probablement la seva aportació es reduirà o desapareixerà. I és que aquests locals han estat tancats tres mesos. És per això que el primer equip del FC l'Escala, i altres clubs del futbol amateur, no tindrà els pressupost dels últims anys. S'han retallat uns 18.000 euros.

Pel que fa a l'exercici 2019-20, el club ha explicat que està sense deutes i al corrent de pagament.

Doncs precisament ja hem tingut les primeres conseqüències, ja que jugadors destacats com Jam Baldeh, Marçal Saenz, Pau Ribas, Uri Sala, Ivan Toribio o Musa Fatty no seguiran. Baldeh, Saenz i Ribas han fitxat pel Banyoles, de Tercera Divisió, de l'escalenc Pitu Batlle, Sala pel Bescanó, Toribio pel Llagostera B i Fatty pel Palamós.