El Club Tennis l'Escala ha estat el primer club del municipi que ha reprès la competició provincial. L'equip +30 masculí de tennis s'ha enfrontat aquest diumenge al matí al Calonge i encara té pendents dues jornades, una contra el Celrà i l'altra contra el Lloret. 

Van ser les primeres instal·lacions esportives en obrir i ha estat el primer club que ha reprès la competició provincial. L'equip masculí +30 del Club Tennis l'Escala ha tornat a competir després de tres mesos i mig. Els escalencs, que van comptar amb Jordi Bras, Ivan Arquillo, Albert Fernández i Joan Torrens, van enfrontar-se al Calonge i van perdre 1 a 4. El punt de l'honor, els locals el van aconseguir en els dobles, gràcies al triomf de Bras i Torrens. 

Jordi Bras va tenir un enfrontament complicat, Ivan Arquillo va quedar-se amb la mel als llavis i Joan Torrens i Albert Fernández tampoc van poder sumar cap punt tot i el gran joc mostrat durant el transcurs del partit. Ara queden pendents dos partits, un a casa contra el Celrà i el darrer a Lloret.

Pel que fa als màsters de pàdel que organitza el club, s'ha acabat la categoria mixta amb la victòria de Sergi Sala i Dolo Puig, però encara queda per disputar part de la modalitat masculina.

I aquest dissabte, 4 de juliol a partir de les 21 h de la nit, el Club Tennis l'Escala inaugura la terrassa. Ho fa organitzant una barbacoa i un karaoke. És obert a tothom. El club posarà a disposició de tothom la barbacoa, però cadascú s'haurà de portar el menjar. Hi haurà servei de bar.

Una bona opció per passar un dissabte nit diferent.