Des dels mitjans de comunicació locals, agraïm la col·laboració de tots els escalencs que al llarg d'aquest confinament han aportat el seu granet de sorra participant i oferint contingut especial. 

Davant la situació d'excepcionalitat i confinament provocada per la Covid-19, juntament amb la necessitat constant d'actualitzar la informació sobre el coronavirus, així com les ganes de mantenir les relacions socials han multiplicat aquests últims mesos a escala mundial l'ús d'internet i les xarxes socials, sobretot de Facebook, Instagram, YouTube, Tik Tok i Twitter. Molts usuaris d'aquestes plataformes, han aprofitat el confinament per apropar-se al seu públic o a la seva gent mitjançant directes, publicacions diàries o posts programats setmanalment. Els escalencs no han estat l'excepció i molts d'ells han publicat diverses propostes a les xarxes, moltes d'elles s'han vist al llarg d'aquests mesos per Canal 10 Empordà. 

 

Moltes de les propostes que s'han vist aquests dies com els titelles de l'Elisenda Trias i l'Aniol Piqué, les receptes de cuina de Vicenç Folgado, els consells de salut d'Indira Salvador i del Dr. Prat, els contes de l'Escola Esculapi o el contes per anar a dormir de l'Albert Quintana arriben a la seva fase final amb l'arribada de la fase 3. Així que per a moltes d'elles aquesta setmana serà la seva última participació. Altres com les sessions de Ioga amb Jess Valde o els tallers d'scrap amb Àgar Vila continuaran fins a finals de mes, ja que després s'agafen unes merescudes vacances. També cal agrair tota la gent que ha participat amb les càpsules d'Escalencs al món o Escalencs confinats, que setmana a setmana feien arribar material per poder fer el muntatge final i així ensenyar als espectadors la seva situació. Una experiència molt interessant i molt ben acollida pel públic.