L'Escala convoca un minut de silenci per condemnar el crim masclista d'ahir.  Un centenar llarg de persones s'han reunit davant la plaça de l'Ajuntament per expressar el seu condol i remarcar una vegada més el ferm rebuig a tota violència contra les dones.

L'Ajuntament de L'Escala ha convocat aquest migdia a les 12h a la plaça de l'Ajuntament un minut de silenci per condemnar i rebutjar l'assassinat, ahir dimecres, d'una veïna de L'Escala i expressar el seu condol a la seva família i amistats.

La convocatòria ha reunit un centenar de persones al voltant de la Plaça, entre elles familiars de la víctima, portaveus municipals i autoritats de diverses institucions, tots han expressat el seu condol i també han remarcat una vegada més el rebuig a tota violència contra les dones. També hi han assistit a la convocatòria el col·lectiu Temps de dones, que han il·lustrat amb esqueles les víctimes de violència de gènere i també amb pancartes.

Davant d'aquesta gravíssima problemàtica social, l'Ajuntament fa una crida al rebuig contundent a qualsevol forma de violència contra les dones per poder avançar en la seva erradicació.